Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Zondagskind

  Judith Visser

  Een jong autistisch meisje, dat opgroeit in de jaren tachtig en negentig toen nog weinig over autisme bekend was, vertelt over hoe ze haar jeugd beleeft.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zondagskind

 • De krokodilvogel

  Katrine Engberg

  Na de moord op een jonge vrouw, waarbij de dader in haar gezicht een snijpatroon heeft gekerfd, heeft het team van Jeppe Kørner en Anette Werner in Kopenhagen er de handen aan vol om de raadsels te ontrafelen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De krokodilvogel

 • De bekentenis

  Jessie Burton

  Een jonge vrouw die als baby door haar moeder is verlaten, probeert erachter te komen wat er met haar is gebeurd door een baan aan te nemen bij de schrijfster met wie haar moeder ooit een relatie had.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De bekentenis

 • Paaz

  Myrthe van der Meer

  Een 26-jarige vrouw lijkt een normaal leven te hebben, met een vriend en een goede baan, maar dan krijgt ze een burn-out en kan niet meer stoppen met huilen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Paaz

 • Leven na leven

  Kate Atkinson

  Een jonge vrouw beleeft haar leven tijdens de 20e eeuw in steeds verschillende scenario's, waarbij haar familie en ouderlijk huis een belangrijke rol spelen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Leven na leven

 • Roxy

  Esther Gerritsen

  Een jonge vrouw wordt door de dood van haar man én diens minnares plotseling uit haar angstige, geïsoleerde en beschermde leven getrokken.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Roxy


Boek van de maand

Ali Smith Herfst

In de week na de Brexit herinnert een 32-jarige kunstgeschiedenisdocente zich de innige band die ze vanaf haar zesde had met haar kunstminnende vroegere buurman, nu 101 en woonachtig in een verzorgingstehuis.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken