Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Juli Zeh Ons soort mensen

  Als een investeringsmaatschappij een windmolenpark aan de rand van een dorp in Brandenburg wil aanleggen, lopen de spanningen hoog op.

  Gedrukt boek

 • Roy Jacobsen De onzichtbaren

  Begin 20e eeuw groeit een meisje, letterlijk en figuurlijk, met tegenwind op op een eilandje voor de Noorse kust, dat niet te zien is vanaf de kust, maar vanwaar het vasteland wel te zien is.

  Gedrukt boek

 • Leïla Slimani Een zachte hand

  De nanny van Mila en Adam, een weduwe met een traumatisch verleden, wordt manisch depressief als ze het einde van haar baan ziet naderen omdat de kinderen naar school gaan.

  Gedrukt boek

 • Mariana Leky Dichterbij dan je denkt

  Dankzij twee bijzondere mannen die in haar leven verschijnen, kan een jonge vrouw, na het verlies van haar man en haar baan, haar leven eindelijk aanvaarden.

  Gedrukt boek

 • Herbjørg Wassmo Dina's erfenis

  Nadat haar grootmoeder Dina bij een brand is omgekomen, leest haar kleindochter op de begrafenis een nagelaten brief voor waarin Dina de moord op haar man en haar minnaar bekent.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Tatiana de Rosnay Dit leven is van jou

Dit leven is van jou van Tatiana de Rosnay is een ontroerende roman over de onverwachte vriendschap tussen een eenzame jongen en een oude, dakloze dame. Van de auteur van Haar naam was Sarah.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken