Sluiting vestiging Heerlerbaan i.v.m. verhuizing

Op 20 augustus opent de Bibliotheek Heerlerbaan de deuren op de nieuwe plek in de BMV (Brede Maatschappelijke Voorziening) Heerlerbaan. 

Eindelijk is het zover. Op dinsdag 20 augustus openen we de deuren op onze prachtige nieuwe locatie. Een officiële opening zal later volgen, maar vanaf die datum kun je je boeken komen halen, je cursussen komen volgen, je krant komen lezen of een praatje komen maken op onze nieuwe plek.

We delen de BMV met verschillende huisgenoten: wij delen onze ruimte, zoals je al gewend bent, met jongerencentrum The Flash (JENS/Alcander). Verder komen er twee scholen onder één dak (de Tovercirkel en De Windwijzer) en krijgen andere kindfuncties, zoals peuteropvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang er een belangrijke plek. Je vindt er óók een huisartsenpraktijk én een sporthal.

Een echte ontmoetingsplek voor de wijk. 

Datum verhuizing en zomervakantie

Vanwege de zomervakantie en de aansluitende verhuizing zijn er in de maanden juli en augustus enkele gewijzigde openingstijden: 

  • Van 15 juli t/m 6 augustus is de vestiging Heerlerbaan enkel op dinsdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  • Vanaf 7 augustus t/m 19 augustus zijn we vanwege de verhuizing gesloten.
  • Vanaf 20 augustus kun je terecht op onze nieuwe locatie aan de Corisbergweg 197C. We hebben dan ruimere openingstijden dan voorheen. We zijn dan geopend op dinsdagen, woensdagen én vrijdagen van 8:30 - 17:00 uur.