Computers, printen, kopiëren

Computerfaciliteiten in de bieb

Wil je even het internet op of gebruik maken van Office? Met je bibliotheekabonnement heb je recht op 1 uur gratis computergebruik per dag. Log eenvoudig in met je pasnummer (245...) en je wachtwoord. Afhankelijk van je pas (nieuw of wat ouder) bestaat deze uit de eerste 4 cijfers van je geboortedatum of de eerste 2 en de laatste 2. Is je geboortedatum bijvoorbeeld 12 juni 1980 dan is je wachtwoord 1206 of 1280.

Geen bibliotheekpas?

Heb je geen bibliotheekabonnement maar wil je toch gebruik maken van de computers? Dan kun je een internetpas kopen. Deze kost € 3,00. Naast de kosten voor de pas betaal je € 0,75 per kwartier pc-gebruik. 

Printen en Kopiëren 

Wil je printen of kopiëren? Dan dien je zowel op je bibliotheekpas als op je internetpas tegoed te storten bij de betaalautomaat. De kosten bedragen € 0,10 voor printen/kopiëren in zwart-wit en € 0,50 voor kleur. 

Wifi en Wifi-printen

In alle vestigingen van SCHUNCK Bibliotheek Heerlen kun je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk. In de vestigingen Glaspaleis, Heerlerheide en Hoensbroek kun je ook gebruik maken van Wifiprinten.

Om van deze dienst gebruik te maken dient het te printen bestand te zijn opgeslagen op je laptop, tablet of smartphone. Rechtstreeks printen van het internet is niet mogelijk. Met je pinpas kun je een tegoedbon kopen voor het aantal te printen velletjes. Een medewerker in de bieb helpt je dan verder op weg.