Op bezoek bij kinderboekenschrijver Manon Berns

KIDS OPGELET!

Op dinsdag 5 mei – Bevrijdingsdag – organiseert Visit Maastricht een live event. Via Facebook ontmoet je kinderboekenschrijver Manon Berns! Ze vertelt je alles over haar boek, ‘De Ondergrondse Nachtwacht’, de kluis die in Maastricht te bewonderen is én de Nachtwacht van Rembrandt. Wist je dat deze in de oorlog werd verstopt in ons grottenstelsel? Daarnaast krijg je het luisterboek cadeau en worden er spelletjes gespeeld, samen met je klasgenootjes en vriendjes online! Zien we jou op 5 mei online via de Facebookpagina van Visit Maastricht? Geschikt voor kids tussen de 8 en 12 jaar, we starten om 10:00 uur.

EVEN TERUG IN DE TIJD
Mis jij je geschiedenisles ook zo? Samen met je klasgenootjes uren luisteren naar de verrassende verhalen over onze historie. Op ontdekkingsreis terug in de tijd… Bekijk deze animatievideo en ontdek een bijzonder verhaal dat zich in oorlogstijd hier in Maastricht afspeelde! Wil je hier meer over weten? Kom dan – online – naar het LIVE Event van Visit Maastricht, waar je kinderboekenschrijver Manon Berns kunt ontmoeten. Samen luisteren, lezen en spelletjes spelen. Vanaf 10:00 uur gaat de online deur open. Kom je ook?
https://www.youtube.com/watch?v=yxfv31nyF4Y


MEET & GREET MANON BERNS
Op dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag, kunnen kids tussen de 8 en 12 jaar kinderboekenschrijver Manon Berns ontmoeten. Ze schreef het boek ‘De Ondergrondse Nachtwacht’ over de bijzondere reis die het schilderij van Rembrandt tijdens de oorlog heeft afgelegd. Met een prominente plek voor onze stad Maastricht in dit verhaal. Ze neemt je via een livestream mee in haar atelier, leest voor uit haar boek en speelt spelletjes. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen! Daarnaast krijg je het luisterboek cadeau én kun je 3 maanden gratis gebruik maken van Storytel!