Online cursussen van de Bibliotheek

Als lid van de bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op. Deze cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. 

Bibliotheekleden kunnen kiezen uit liefst 41 online cursussen. Deze zijn tot 1 januari 2019 af te nemen waarna men één jaar de tijd heeft om de cursus te volgen. Elk bibliotheeklid mag twee cursussen afnemen. Daarbovenop is er elke maand weer een cursus van de maand als bonus beschikbaar.

Kies een cursus uit het cursusoverzicht. Je komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die je zoekt? Klik dan op 'Kies cursus', daarmee maak je je keuze definitief. Een gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren.

Je logt vervolgens in. Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook de cursus van de maand.