Internet, printen en kopiëren

INTERNET
In alle vier vestigingen van SCHUNCK* Bibliotheek Heerlen staan computers tot uw beschikking waarmee u gebruik kunt maken van het internet en Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Voor toegang tot de computers is een pas nodig - een bibliotheekpas of een internetpas. 

-Bibliotheekpas 

Met uw bibliotheekpas heeft u recht op 1 uur gratis gebruik van de pc's per dag.

-Internetpas 

Heeft u geen bibliotheekpas? U kunt dan een internetpas kopen (€ 3,00). U dient de pas zelf op te waarderen met tegoed voor het gebruik van de pc's (€ 0,75 per kwartier). 

 

PRINTEN
In alle vier vestigingen van SCHUNCK* Bibliotheek Heerlen kunt u printen vanaf onze computers. Om te printen via onze pc's heeft u een bibliotheek- of internetpas nodig waarmee u inlogt op de pc's. U dient de pas zelf op te waarderen met tegoed voor het printen (€ 0,10 per vel zwartwit, € 0,50 per vel kleur) 

 

KOPIEREN
In alle vier vestigingen van SCHUNCK* Bibliotheek Heerlen kunt u gebruik maken van ons kopieerapparaat. De kosten bedragen € 0,10 per vel zwartwit. Heeft u een bibliotheek- of internetpas? Dan kunt u middels het tegoed dat hierop staat kopiëren. Heeft u geen pas? Dan kunt u bij de betaalautomaat een kopieerbon kopen voor het aantal kopieën dat u wenst te maken.

 

LET OP: in alle vestigingen van SCHUNCK* Bibliotheek Heerlen is betaling alleen mogelijk per pinpas!