Bibliotheek-vrienden-actie

Maak een vriend of vriendin blij met een abonnement op de bieb (vanaf 25 euro) en je ontvangt van ons een VVV-cadeaubon (t.w.v. €12,50). Om samen iets leuks mee te doen of als cadeautje voor jezelf.

Vrienden-actie: waarom?

Van onze vrienden-actie wordt iedereen enthousiast!

Lezen is leuk, van een bezoek aan de bibliotheek word je blij. Jij weet er alles van, want je bent al lid en je komt graag naar onze bibliotheek. Om een krantje te lezen of een boek uit te zoeken. Soms zoek je iets op, of je leent een CD of DVD.

Niet al je vrienden of vriendinnen zijn nog lid van de bieb, maar je gunt ze ook de ervaring. Kun je straks ook eens samen een bezoek brengen aan het Glaspaleis of een van onze andere vestigingen in Heerlen - Heerlerbaan, Heerlerheide en Hoensbroek.

Wat houdt die vrienden-actie dan in?


Het werkt als volgt:

  • Je kiest een vriend of vriendin die je een abonnement cadeau wil doen.
  • Aanmelden kan alleen persoonlijk via de balie van SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen of op een van onze vestigingen in Hoensbroek, Heerlerheide of Heerlerbaan.
  • Kom gezellig met je vriend of vriendin, neem je bibliotheekpas mee en zorg dat hij of zij een geldig legitimatiebewijs bij zich heeft.
  • Je betaalt het abonnement naar keuze. Vanaf 25 euro is dat al mogelijk. Lees hier meer over onze abonnementsvormen.
  • Direct na inschrijving krijg je van ons een VVV-cadeaubon mee. Cadeautje voor jezelf of om samen iets leuks mee te doen. 

Overtuigd?


Overtuigd? We zien je graag in SCHUNCK Bibliotheek Heerlen. Wedden dat dit het origineelste en meest waardevolle cadeau is dat je ooit gegeven hebt, want zeg nu zelf – spullen hebben we toch al genoeg. Het geschenk van nieuwe werelden, ervaringen en verhalen dat is pas echte rijkdom als je het ons vraagt.

Mee eens? Houd die gedachte vast!

Deze actie is geldig t/m 31 december 2018, dus het perfecte Sinterklaas- en Kerstcadeau heb je al in handen, maar wees er toch maar snel bij, want het aantal bonnen is beperkt. En op=op.