Vraag het aan Sjpruut Hoensbroek

27 maart 2020, van 10:00 tot 11:00 | Schunck Bibliotheek Hoensbroek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

voor alle vragen rondom zwangerschap, opgroeien en opvoeden

Inloopspreekuur

Als je zwanger bent, of als er thuis een peuter of kleuter rond loopt, dan gebeurt er de hele dag van alles. En ben je eindelijk gewend aan een kwaaltje, ritme of fase? Dan gooit je kleine sjpruut alles weer om. Wil jij ergens je vragen stellen, of gewoon even praten over je kindje? Kom dan naar het inloopspreekuur van Vraag het aan Sjpruut.

Bij Vraag het aan Sjpruut kunnen jonge ouders met al hun vragen terecht. Iedere maand is er in de bieb een professional aanwezig om samen op zoek te gaan naar antwoorden op alle vragen. Ook staat er steeds een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld de kraamzorg of voeding.

Er is vrije inloop en de koffie, thee, liga’s en worteltjes voor ouder én kind liggen klaar. En natuurlijk is er de gezelligheid van andere ouders met hun sjpruutjes. Tevens staat op elke bibliotheekvestiging een ‘Sjpruut kast’ met relevante boeken over diverse onderwerpen en er liggen folders van organisaties en instellingen waar de ouders mee te maken krijgen.

3 keer per jaar (april, september en november) organiseren we aansluitend aan Vraag het aan Sjpruut een Boekboefjes activiteit voor ouder en kind.

Praktische informatie

Vraag het aan Sjpruut
Voor zwangere moeders en ouders met kleine kinderen

Vrije inloop

SCHUNCK bibliotheek Heerlerbaan – 10.00 – 11.00 uur – 1e maandag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Heerlerheide – 10.00 – 11.00 uur – 2e woensdag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Glaspaleis – 10.00 – 11.00 uur – 3e woensdag van de maand
SCHUNCK bibliotheek Hoensbroek – 10.00 – 11.00 uur – 4e vrijdag van de maand

Kansrijk van Start

Vraag het aan Sjpruut is onderdeel van het programma Kansrijk van Start van de gemeente Heerlen – Preventief samen werken aan een goede start voor een veilig, gezond en gelukkig leven voor elk kind.