Uur van de Buurt Hoensbroek

12 december 2023, van 10:30 tot 12:00 | SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek

Kosten: Gratis

Kom buurten in het Uur van de Buurt!

Uur van de Buurt Hoensbroek is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje. Elke tweede dinsdag van de maand.

Editie December

Heb jij altijd al kunst willen maken met een echte kunstenaar? In dit uur van de Buurt sluit lokale kunstenaar Terence Oey aan. Gezamenlijk werken jullie aan aan kleurrijke tegeltjeswijsheden. Je kunstwerk wordt vervolgens tentoongesteld in de bibliotheek.

Het laatste nieuws uit de stad, de wijk en de actualiteit met koffie en gezelligheid

Uur van de Buurt is een laagdrempelig koffiemoment in de bibliotheek waar bewoners uit de wijk, onder het genot van een kopje koffie of thee, komen luisteren en meepraten over allerlei thema’s die spelen in de wijk, de stad of in de actualiteit. Iedere maand staat er een ander thema centraal en komt er een gast langs die komt vertellen over zijn/haar werk, een bepaald project of over zaken die spelen in de maatschappij. Regelmatig sluiten ook de wijkagent, boa’s of de gebiedsregisseurs aan om te vertellen wat er zo al in de wijk speelt. Maar naast al deze mooie bijkomstigheden, is het Uur van de Buurt natuurlijk vooral een gezellig ontmoetingsmoment voor mensen uit de buurt!

Praktische informatie

  • Bibliotheek Hoensbroek, elke tweede dinsdag van de maand
  • Bibliotheek Heerlerheide, elke eerste donderdag van de maand

Deelname is gratis