Uur van de Buurt Glaspaleis

17 juli 2022, van 13:30 tot 15:00 | SCHUNCK Glaspaleis Heerlen +2

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom buurten in het Uur van de Buurt!

Uur van de Buurt Glaspaleis is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje.

Iedere derde zondag van de maand/ 13.30 – 15.00 uur / toegang vrij

Het laatste nieuws uit de wijk met koffie en gezelligheid

Uur van de Buurt is hét koffiemomentje voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje.

Wil jij op de hoogte blijven van alle buurtnieuwtjes of kennismaken met de laatste trends op het gebied van huis & tuin, werk, relatie, gezondheid, hobby, vakantie of kunst & cultuur kom dan buurten in de eigen wijkbibliotheek.

Bekende en onbekende buurtgasten komen aan het woord. Maak kennis met je eigen Buurt-Bibliotheekheld. Ken je iemand die een compliment verdient? Wijkbewoners die zich inzetten voor de buurt of voor hun medemens kun je aanmelden voor de Complimentenduim. In Uur van de Buurt gaan we deze buurtbewoners verrassen en in het zonnetje zetten.

  • Frequentie: elke derde zondag van de maand
  • Aanmelden via: 045 577 22 00 of via bibliotheek.glaspaleis@schunck.nl
  • Deelname: gratis

Editie Juli

De editie van juli vindt plaats op een bijzondere plek: op het dak van parkeergarage Q-Park Putgraaf. We gaan gluren bij de buren. We verzamelen samen in het Glaspaleis en maken dan een korte wandeling naar het dak van parkeergarage Putgraaf. Daar, in de plantrijke omgeving van The Heerlen Rooftop Project spreken we samen over onze zomerboeken. Lokale schrijver Tamara Haagmans is onze gast. Zij neemt ons mee langs haar heerlijke feelgoodboeken die wellicht ook op jouw zomerleeslijst terechtkomen. 

Ook ontvangen we gasten van 'Het Heerlens Heitje'. Zij vertellen ons hoe je je 'heitjes' in kunt dienen, of een 'heitje' op kunt pakken tegen echte Heerlense vergoedingen.  


Uur van de Buurt op elke bibliotheekvestiging

Uur van de buurt vindt op alle vier de vestigingen van SCHUNCK plaats.

  • Bibliotheek Hoensbroek, elke tweede dinsdag van de maand
  • Bibliotheek Heerlerheide, elke eerste dinsdag van de maand
  • Bibliotheek Glaspaleis, elke derde zondag van de maand
  • Bibliotheek Heerlerbaan, elke vierde maandag van de maand