Nationale Voorleesdagen

Benieuwd wat SCHUNCK Bibliotheek je dit jaar te bieden heeft tijdens De Nationale Voorleesdagen? Kijk dan onderaan deze pagina.

Het thema van De Nationale Voorleesdagen is dit jaar 'Voorlezen beleef je samen'. Hoe eerder je begint met voorlezen aan je kindje, hoe beter het is voor de ontwikkeling. En als je er dan een fijn voorleesritueel van maakt, versterkt dit jullie band en maak je samen mooie herinneringen.

Ontdek de prentenboeken top 10 in de bibliotheek

We hebben onder andere De Prentenboeken Top 10 voor je klaarliggen, zodat je ge├»nspireerd wordt door alle mooie en diverse boeken die er zijn om uit voor te lezen voor jouw (klein)kind. We helpen je graag bij je keuze.

Voorleespopje

Wist jij dat alle kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een nieuw lidmaatschap aan. Ontvang tijdens De Nationale Voorleesdagen een voorleespopje (voor kinderen tot en met 6 jaar) cadeau.

De Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er van 25 januari tot en met 4 februari activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. Zien we jou ook in SCHUNCK Bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen?

Knuffel beschikbaar zolang de voorraad strekt

 

 

 

 

Alle activiteiten in het kader van de Nationale Voorleesdagen vind je hieronder:

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.