Igors’ Tinkerclub: kunst maken met computers !VOL!

8 maart 2023, van 14:00 tot 15:30 | SCHUNCK Bibliotheek Glaspaleis

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij een nieuwsgierige geest? En zin om iets nieuws te proberen? Dan zit jij goed bij Igors’ Tinkerclub!

In deze vierdelige reeks kunnen kinderen samen met Tinkerkoning Igor Dekkers erop los sleutelen, knutselen en experimenteren. Ze leren hoe media en technologie op een creatieve manier ingezet kunnen worden. In deze reeks ontdekken kinderen op een creatieve manier de mogelijkheden van technologie, leren ze wat kunstmatige intelligentie is en ontpoppen zich tot digitale kunstenaars! Tinker mee en ontdek de magie van technologie!

Deze activiteit is volgeboekt!

Over Igor Dekkers

Igor Dekkers is een creatieve duizendpoot. Met zijn bedrijf Tinkers Guild verzorgt hij creatieve workshops voor kinderen over media, technologie en ontwerp. Met zijn bedrijf Tinkers Guild wil hij kinderen kennis laten maken met de creatieve mogelijkheden van media en technologie. Meer informatie over Tinkers Guild vind je op Tinkers Guild | Media, Technology & Ontwerp.

Praktische informatie

Igors’ Tinkerclub is een vierdelige cursusreeks voor kinderen (8+). De Tinkerclub vindt plaats op vier woensdagmiddagen in maart. Let op! De reeksen zijn niet los te bezoeken. Ze sluiten op elkaar aan. Wanneer je je inschrijft voor deze reeks, wordt verwacht dat je bij alle vier de bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

  • Data: woensdag 8, 15, 22 en 29 maart
  • Tijd: 14:00 - 15:30 uur
  • Kosten: gratis, aanmelden verplicht
  • Locatie: SCHUNCK Glaspaleis

AI-Parade

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de AI-Parade, een samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en de landelijke openbare bibliotheken.

Bekijk het hele programma van de AI-parade