• SCHUNCK* op twitter
  • SCHUNCK* op Facebook

Vestigingen en openingstijden

De bieb in de buurt

Woont u in Heerlen centrum, Hoensbroek, op de Heerlerbaan of in Heerlerheide, dan kunt u snel terecht in een van onze 4 vestigingen. Het dienstenpakket is aangepast aan de wensen van de klanten uit de desbetreffende stadsdelen.

Parkstad Limburg Bibliotheken
SCHUNCK* Bibliotheek Heerlen maakt onderdeel uit van de Parkstad Limburg Bibliotheken. Met het lidmaatschap van de bibliotheek kunt u terecht bij alle 23 bibliotheken in Parkstad.
Klik hier voor alle vestigingen van de Parkstad Limburg Bibliotheken

Kies hieronder uw vestiging voor gedetailleerde informatie

Adres gegevens:

Bongerd 18

6411 JM Heerlen

6400AA Heerlen

T: +31 (0)45 - 577 22 00

We zijn nog 3 uur en 21 minuten open.

Openingstijden deze week:
  • Gesloten
Uitzonderingen:
  • 24 december 09:00 - 16:00 op Kerstavond
  • 25 december Gesloten op 1e Kerstdag
  • 26 december Gesloten op 2e Kerstdag
  • 31 december 09:00 - 16:00 op Oudjaarsavond

De bijzondere omgeving van het Glaspaleis
Op de drie publieksafdelingen van de bibliotheek in het Glaspaleis, dus in hartje stad, zijn kinderen welkom op het Jeugd- en Jongerenplein op niveau +1. Op het Informatieplein (niveau +2) bevindt zich de informatieve collectie, op het Cultuur- en Recreatieplein op niveau +3 de collectie romans, taal- en letterkunde en de vrijetijdscollectie.

In het Internetcafé in de hal van het Glaspaleis maar ook op andere verdiepingen in het gebouw bevinden zich snelle internetpc’s; toegangspoorten tot het digitale kenniscentrum van de Nederlandse bibliotheken, met vraagbaken als en de digitale servicebibliotheek. Zo kunt u via het ‘Inter Bibliothecair leenverkeer’ rondkijken in de collecties van alle bibliotheken in Nederland.

Openbaar vervoer
Het Glaspaleis ligt op circa 5 minuten loopafstand van het NS-station in Heerlen.

Auto
Parkeren kan in de omringende parkeergarages in het centrum zoals Putgraaf of Raadhuisparking: www.q-park.nl

348_5

Mijn Menu (o.a. wat heb ik geleend?)

Snel naar